maanantai 19. heinäkuuta 2010

SLY 11 heinäkuun ja samalla viimeinen paketti


Niin on tämä SLY11 kierros ohi, ja viimeisen paketin mukana tuli paljastus, kiitos Titalle Vallan makeeta -blogista! Tämä paketti oli suorastaan yltäkylläinen. Tuli 2 reseptiä, kaura-toscaomenat ja omenaohukaiset. Ensin mainittuun kaurahiutaleita ja kanelia, kuvassa etualalla näkyvä "laite" jolla omenat lohkotaan ja vaniljakastiketta. Ohukaisia varten omenista poistetaan siemenkodat, ja se laite tuli paketin mukana, samoin pikkuinen suloinen raastinrauta. Tuli hillo-marmeladisokeria, jos vaikka innostun hilloa tekemään samalla kun tunnelmoin uuniomenalta tuoksuvan kynttilän valossa. Ja vielä omenakarkkia. Kiitos, olit ihana ystävä!

Ensimmäinen KYH valmis, Ihana kesä -vaihto

KYH:n osalta tavoite saavutettu: sain aloitettua kaikki 26 työtä ja sain yhden jopa valmiiksi asti. Tosin on tässä vielä aikaa viimeistellä muitakin. Ehkä. Tällä KYH-työllä osallistuin Ihana kesä -vaihtoon, ja tämä meni Pirjolle.

Ihana kesä -vaihto

Lennun järjestämässä Ihana kesä -vaihdossa sain näin ihastuttavan pinkeepin, tuhannet kiitokset Pirjo!

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Lisää KYH-projekteja



Yläkuvassa neljän sarja joulukoristeita, alhaalla ruusukoriste.

KYH kuvia


Pikkuhiljaa latailen tänne kuvia aloitetuista KYH-projekteista. Ylemmässä kuvassa on 6 erilaista joulukoristetta, alemmassa 4. Tiedän kyllä, etten mitenkään saa näitä heinäkuun loppuun mennessä valmiiksi, mutta tähtäimessä onkin että jouluun mennessä.

maanantai 5. heinäkuuta 2010

SLY 11 kesäkuu


Kesäkuun salaisessa leivontaystävässä oli aiheena makuja maailmalta. Ystäväni oli kyllä lähettänyt paketin ajoissa, itse vaan olen ollut reissussa ja vasta nyt pääsen päivittämään.


Oli kyllä jälleen mieluisa paketti. Italialaisittain aurinkokuivattuja tomaatteja ja mustia oliiveja sekä rosmariinia. Mukana oli myös kaksi reseptiä: Focaccia ja siihen liittyen kuivahiivaa, valkosipulijauhetta sekä Baci di Giulietta eli Julian suukot ja siihet mantelijauhetta ja tummaa suklaata. Ja turvallisin mielin voin reseptejä kokeilla ilman sormien palamista, sillä mukana oli myös patalappu ja patakinnas. Lämpimät kiitokset SLY:lle!