lauantai 24. lokakuuta 2009

Synttärijuhlintaa


Vuokolta tuli näin ihana paketti. Ihana pussukka jossa osuva teksti. Mukana oli myös luu Vilma-koiralle. Kasvonaamioita täytyy kokeilla, en ole ennen tuollaisiin tutustunut. Ristipistomallikin on ihana, sitä minulla ei ennestään olekaan vaikka useita tuota sarjaa on. Kiitos Vuokko!


Jaanalta sain tämän ihanan lähetyksen. Kaksi ihanaa ristipistomallia, kumpiakaan minulla ei ennestään ole. Tuo Fray stop -neste on tosi hyvä, koska harvoin jaksan ommellen huolitella kankaan reunat ja niinpä kangas aina hupeneekin kun se lähtee aina vähän rispaantumaan. Kiitos Jaana myös tosi kauniista koristeesta, jonka toisella puolella on iso J-kirjain!
Marilta sain tämän ihanan paketin. Lehti on minulle aivan uusi tuttavuus ja on aina ihana tutustua uusiin asioihin. Aloitan piakkoin työn, johon tulee metallilankoja, ja silloin kiittelen Maria mielessäni, kun voin käyttää tuota Thread heaven vahaa. Hurmaava neulatyyny, jossa ihanat levolliset värit! Kiitos Mari!

Kirsiltä tuli ihana paketti orvokki-teemalla. Orvokkiaiheinen nappi ja orvokkiaiheista kangasta työn viimeistelyyn, ja orvokkiaiheinen ristipistomalli, kuinkas muuten. Kirsin itsensä suunnittelema kortti, ja sokerina pohjalla ihana kielo-koriste. Kiitos Kirsi


2 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja olet saanut! Myöhästyneet synttärionnittelut! Ja onnea uuden blogin johdosta :)

    VastaaPoista
  2. Ihania synttärilahjoja sait! Niistä riittänee iloa vielä pitkään.

    VastaaPoista