torstai 4. elokuuta 2011

Kesästä on nautittu

Tältä näyttää kaveri joka arvioi väärin etäisyyden veneestä laiturille. Loppujen lopuksi jouduin onkimaan koiran vedestä koska siitä oli niin hankala päästä maihin.
Ihania perhosia on tänä vuonna ollut enemmän, siltä ainakin tuntuu.


Tunnelmointia Puruveden rannalla.En ole varma mikä perhonen tämä on. Tietääkö kukaan? Kaunis joka tapauksessa.


Nyt olen saanut horoskooppisarjan sisarelleni valmiiksi. Aikoja sitten tein taulut hänelle ja miehelleen, nyt ovat valmistuneet taulut lapsille. Onneksi tätä Lanarten sarjaa oli vielä Margarethassa saatavilla, tuli yhtenäinen sarja kehyksiä myöten.


Olin jo unohtanut miten ihanaa on saada vihdoin jotain valmiiksi asti. Kun on monta rautaa tulessa ja kaikki aika isoja töitä niin tuntuu ettei ikinä saa mitään valmiiksi. Näin kerran unta, että olin laatinut kierron: vuoden aikana teen kolmea tai neljää isoa työtä niin, että esim. tammikuu HAED, helmikuu Letters to Santa, maaliskuu kesäaiheinen joka on kesken jonka nimeä en nyt muista, huhtikuu pieniä töitä vapaavalintaisesti, sitten taas toukokuu HAED... Luultavasti kokeilemisen arvoinen idea. Täytyy vähän jatkojalostaa ajatusta.

4 kommenttia:

 1. Hienot horoskooppitaulut. Koiraressukka on ihan "uitettu koira".

  Perhonen on Amiraaliperhonen.
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Amiraali_%28perhonen%29

  VastaaPoista
 2. Ai te ootte ollu aika lähellä Savonrantaa, siellä me vietetään kesällä aikaa. Puruvedeklle ollaan kerran melottukin. Horoskooppitaulut on ihania, noissa on niin kauniit värit. Koiruus on söpö, uitettunakin...

  VastaaPoista
 3. Oi-oi, märkä koira :D
  Nuo horoskooppitaulut ovat NIIN ihanan siniset!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia muuten! Ja jokos sä olet pistänyt unen toteen? Mun uni, jossa sain kolme sukkaparia illan aikana, ei ole vieläkään toteutunut!!!

  On muuten ihanat noi horoskooppitaulut kehyksineen!

  VastaaPoista