keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Kiitos Kirsille, Casa Ceninan tilaus

Kävin tänään postista hakemassa "isokokoisen kirjeen" ihmetellen kovasti mikä se voisi olla, koska en ollut tilannut mitään. Tai siis olin, köh, mutta ei toimitukset ihan niin nopeita ulkomailta ole. Ja tämmöinen ihana ylläri löytyi! Kirsin kanssa tehtiin kimppatilaus Casa Ceninasta. Odotus tuntui pitkältä kuin nälkävuosi, mutta vihdoin lähetys kotiutui. Kiitokseksi vaivannäöstä (mitä vaivannäköä se on kun tilailee ihania juttuja...) Kirsi lähetti tämän ihanan neulatyynyn. Kiitos tuhannesti Kirsi, tämä on tosi upea. Olen niin iloinen, että mulla on oma ompeluhuone, voin pitää tämän aina esillä ikkunalaudalla joka on viritetty pöydän päälle. Kuvat eivät tee oikeutta, tämä on niin niin ihana.Ja mitä itse tilasin:

Nämä 3 kangasta ovat Polstitches Designs 28ct Jobelan: English Rose, Stormy Skies ja Daybreak. Näille ei ole vielä projektia katsottuna, mutta onpahan valmiina kun sopiva malli ilmaantuu.Saksankielinen kirja, vähän ompelua ja vähän pistelyä, tunnelmallisia kuvia, useampikin toteuttamisen arvoinen projekti.


3 kommenttia:

 1. Ole hyvä vain! Ja kiitos itsellesi kimppatilausmahdollisuudesta. Noi kankaat on ihania! Taidan ensi kerralla tilata. Onko niissä kimalletta? Minulla on yksi tuon sinisen näköinen kankaanpala ja siinä on kimalletta. Ihana kangas, jota yritän säästellä ja teen vain pieniä juttuja siitä.
  Kirjakin näyttää herkulliselta!

  VastaaPoista
 2. Ei ole kimalletta, kuva on vähän huono.

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana neulatyyny, yllärit on parasta postia :)

  VastaaPoista