sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Synttäreitä on juhlittu

Lämpimät kiitokset Irmeli, Minna, Katri ja 2xNiina. Olin Niinan pari sekä yahoon että bloggerin vaihdossa, joten häneltä sain kaksinkertaiset lahjat. Kuvista puuttuu mm. pistelykankaat, kankaita viimeistelyyn, Tralalan Maison aux oiseaux -malli sekä Mangon Cuisine-mallikirja. Otin kuvat vain itsetehdyistä lahjoista.

Irmeliltä herkkä kortti.
Katrilta tiikerikortti, kuva ikävä kyllä kääntyi väärinpäin.

Tässä kuvassa näkyy Ninan lahjat, toivottavasti sain kaikki kerättyä samaan kuvaan. Tässä näkyy upea orvokkikortti, siitä en hoksannut ottaa erikseen kuvaa.


Katrin teemana oli keittiö. Nämä muffinit eivät lihota! Lisäksi keittiöaiheinen ohjekirjanen ja pyyhe johon aion pistellä jotain.Lähikuvassa Niinan tyyny.Irmelin teemana oli linnut.


Minnalta sain tämän hienon setin: sakset, saksikoristeen ja saksikotelon.2 kommenttia:

 1. Kyllä on kaikkea upeaa - mutta upeaa oli minullakin tämä syksy: kiitos ihanista lähetyksistä! Eikä siihen itämaiseen voi ikinä kyllästyä :D.
  Loppuun asti pysyi henkilöllisyytesi salaisuutena, mikä tietysti oli erinomaisen hauskaa ja jännittävää.
  Iloitsin tavattomasti siitä, miten ihanan pistely-/viisaussarjan sinulta sain: kiitos siis ihan erikseen siitä vaivannäöstä, minkä ilahduttamisen eteen teit.
  Ihanaa adventtiaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Pirkka-liima toimii korttikoristeiden kiinnityksessä hyvin! (Koostumus on samantyyppinen kuin EriKeeperissä, mutta on halvempaa, eikä ennen kaikkea tahraa!)

  VastaaPoista